Online, szöveg alapú szerepjáték


  Alakváltók

  Share
  avatar
  Nym

  Hozzászólások száma : 6
  Join date : 2016. Jun. 05.
  Age : 30

  Alakváltók

  Témanyitás by Nym on Pént. Jún. 10, 2016 1:55 am

  Alakváltók


  Külsőleg hasonlók az emberekhez, így könnyebben be tudnak illeszkedni, mondhatni "láthatatlanná" válnak. Velük ellentétben viszont gyorsabban gyógyulnak, hosszabb az életkoruk, erősebbek, jobbak az érzékszerveik, jobban bírják a fájdalmat és az extrém körülményeket, könnyebben elsajátítanak bizonyos készségeket. Ám mint az emberek, ők is halandók.

  Az alakváltók mint nevük is mutatja emberből állattá változnak, ami nagymértékü koncentrációt igényel és hihetetlenül nagy fájdalommal jár. Nincs meghatározott faj, amivé átalakulhatnak, csak a kívánt fajtának bizonyos részét kell birtokolniuk (csont, toll, pikkely, szőr). Képesek lehetnek a részleges átváltozásra (pl. karmokat növeszt), ami lényegesen kevesebb erőfeszítést igényel.

  Ha emberi testben éri fizikai sérülés az átváltozás során meggyógyul, ám ha az állati alak sérül, váltás után is sérült marad.


  Mágikus lények lévén érzékenyen reagálnak bármiféle mágikus hatásra. Minden fajta varázslatot képesek érzékelni. Legyengülhetnek, megvadulhatnak, időlegesen elveszíthetik képességüket. Ezeket a negatív hatásokat ahogy idősebbek lesznek megtanulhatják mérsékelni.

   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 4:27 pm