Online, szöveg alapú szerepjáték


  Játékszabályok

  Share
  avatar
  Servo Hatred
  Admin

  Hozzászólások száma : 47
  Join date : 2016. Jun. 02.

  Játékszabályok

  Témanyitás by Servo Hatred on Csüt. Jún. 02, 2016 9:12 pm

  Játékszabály

  Kérlek titeket regisztráláskor vegyétek figyelembe, hogy az ott megadott név válik a karakteretek nevévé is.
  A játék megkezdése előtt mindenképp el kell készítenetek a karaktereteket és annak tulajdonságait, előtörténetét, jellemét. Ha ezek nincsenek meg nem lehet játékba bonyolódni.
  A játék folyamán ezek a tulajdonságok és jellemek, gondolkodásmódban és cselekedetekben
  nem térhet el a leírtaktól.
  Természetesen ha bővíteni szeretnéd a karaktered történetét avagy csak szimplán jellemet és tulajdonságot szeretnél változtatni, azt megteheted de mindenképpen fel kell tüntetned a karakterednél ezeket a változásokat.


  A játékra három módon van lehetőség:
  1. Passzív játék - privát: 
   Csak játék a minimális szabályok betartásával ahol a fantázia elszabadulhat és szabadon szárnyalhat. Karakter fejlődés nincs.

  2. Aktív játék - kalandmesterrel:
   Karakter mozgatás és váratlan események a játékoson múlik, a külső tényezők pedig a kalandmesteren múlik. Ha a kalandmester úgy látja hogy a karakter sokat használta egy képességét és fejlődés következhet be azt jelezni fogja.

  3. Kalandjáték kalandmesterrel:
   Felfedezések, próbák, és persze itt bármi megtörténhet. Itt is van karakterfejlődés, viszont abban tér el az előző kettőtől hogy komolyabb sérülések is előfordulhatnak. Az itt elhalálozott avagy a hősies karakterek felkerülnek a dicsőségtáblára.   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 4:26 pm