Online, szöveg alapú szerepjáték


  Játékmenet

  Share
  avatar
  Servo Hatred
  Admin

  Hozzászólások száma : 47
  Join date : 2016. Jun. 02.

  Játékmenet

  Témanyitás by Servo Hatred on Csüt. Jún. 02, 2016 10:12 pm

  Játékmenet

  A hozzászólásokban írásjeleket kell használnod, hogy egyértelmű legyen.

  * Két csillag közé írhatod a karaktered cselekedeteit, ha gondolkodik és persze a környezetet. Az mindegy ha múlt vagy jelenben írod. *

  - Hé te! Gondolat jelel írod ha a karaktered megszólal

  ~ Két hullámvonal közé írod a karaktered KONKRÉT gondolatait, ezeket a többi játékos felhasználhatja ellened ( vagy nem ) de mindenképp jó lehet utalásokra.~

  * A hozzászólásod minimum legyen meg 15-20 mondat.*

  Fontos!
  A másik karakterét nem mozgathatod nem beszéltetheted és nem is ölheted meg! ( feltéve ha ezt nem beszélted meg a karakter tulajával, viszont ha igen azt jelezni is kell a vezetőség felé. )

  Ha már játszasz és befejeznéd a játékot kiszállni egyszerű távozással lehet. Ha hosszabb ideig nem tudsz írni, írd úgy hogy a karaktered elvonul ha más nem egy másik szobába. Közbe szólsz a többieknek hogy később még szeretnél visszacsatlakozni, ők addig játszanak tovább.   Játék előtti tennivalóid. 


  Ha döntöttél, mely fajjal s milyen kasztú karakterrel szeretnél játszani először is a karaktered történetét, jellemét, kinézetét kell megírnod, s feltöltened a Karakter Előtörténetek és kinézetek topikba. Majd le kell adnod a jelentkezésed a fajoddal megegyező csoportba. Ez után a topik felelős elolvassa a történeted és a leírásod. Ha bármi javítani valót észlelünk üzenetben értesítünk. Amennyiben megfelelőnek ítéljük (ami valószínű) csoport kérelmedet elfogadjuk s máris indulhatsz játszani.


  Hogyan kezdj játszani?


  Készen állsz? A játékot bárhol kezdheted, a karaktered egyszer csak felbukkan, odaérkezel a helyszínre. Ha olyan helyre érsz ahol már többen is játszanak célszerű elolvasni előtti kik mik és mik történtek egyrészt hogy képbe legyél másrészt tanulhatsz belőle. A karid leszólíthatja odamehet a többi karakterhez, ezután már csak rajtatok múlik hogy belekeveredsz e jó kis mókába. De persze jobb ha előbb írsz egy privát üzenetet előtte a többieknek nehogy baj legyen és számítsanak rád a továbbiakban.

   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 5:00 pm