Online, szöveg alapú szerepjáték


  Fórum szabályzat

  Share
  avatar
  Servo Hatred
  Admin

  Hozzászólások száma : 47
  Join date : 2016. Jun. 02.

  Fórum szabályzat

  Témanyitás by Servo Hatred on Csüt. Jún. 02, 2016 10:29 pm

  Fórum szabályzat


  Kérünk, hogy olvasd el figyelmesen az itt található szabályokat. A fórum használatával, a regisztrációval elfogadod az itt leírtakat, és elismered, hogy elolvastad és megértetted a fórum használatának feltételeit, és hogy ezek be nem tartását hogy honoráljuk.
  A Fórum Adminisztrátorainak és Moderátorainak joguk van arra, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik a másik felhasználót a hozzászólást töröljék. A szexuális tartalmú jeleneteket nem moderáljuk, amíg annak drámai célzata van, és nem tartalmaz súlyosan szeméremsértő, illetve naturalisztikus leírásokat.
  A fórumon a különböző ideológiák, világnézetek hangoztatása a felhasználó számára tiltott magatartás, moderálást, illetve eltiltást vonhat maga után.
  Adminisztrátorok elhatárolják magukat mindenféle párttevékenységtől, és az ilyen jellegű tartalmakat eltávolítják a fórumról.
  Reklám, hirdetmények
  Az oldalon Tilos mindennemű, akár burkoltan is kereskedelmi célzatú reklám, hirdetmény közzététele. Az ilyen jellegű tartalmakat az adminisztrátorok eltávolítják, az ezeket közzétevő felhasználót pedig figyelmeztetésben részesítik, annak figyelmen kívül hagyása és ismételt reklámozás esetén eltiltják. Nem minősül reklámnak a link ajánlás, ha az nem kereskedelmi célzatú.
  A topicokba csak oda tartozó hozzászólások kerülhetnek. A játékot és a valós életet el kell vonatkoztatni egymástól. A játékban kialakult viták, sértések, vérbosszúk nem folytatódhatnak a játékon kívül. Ez fordítva is igaz, két összebarátkozott karakter nem fog egymásnak rontani, ha tulajdonosai összekaptak valamin..


   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 5:39 pm