Online, szöveg alapú szerepjáték


  Kall a kitaszítottak városa

  Share
  avatar
  Szaymonsky
  Admin

  Hozzászólások száma : 30
  Join date : 2016. Jun. 02.

  Kall a kitaszítottak városa

  Témanyitás by Szaymonsky on Kedd Feb. 21, 2017 12:11 am

  Kall a Kitaszítottak városa   Azin város romjaira épült titkos vallása a Kaaldián a sötét istenséget dicsőítő.

  Istenüknek szadizmussal hódolnak, mert úgy vélik a megismerés azonos a fájdalommal, a fájdalom maga az igazság és az igazság teszi képessé az embert, a mátíromság elviselésére. Testvériség vezetője az öt Idera úrnői Bessa, Senna, Nessa, Kenna, Jessa.

  Kiket a fájdalom udvarhölgyeik, és Udasz harcosai szolgálnak. 

   Az Idara úrnők öltözéke meglehetősen kirívó, érzékeket felkorbácsoló, míg ezzel szemben alattvalóik mindegyike csuhát visel, amelynek színe a rangjukat tükrözi.

  Fehér a fájdalom udvarhölgyek tagjaié,de kik közvetlenül az úrnők szolgálatában állnak azok a bíbor színt viselik. A fekete csuhát a férfi harcosok viselik. A tanárok kik a következő generációt képezik  a barna míg a diákok a szürke csuhát viselhetik. A csuha legfőbb tartozéka a vezeklő öv, ami nem más mint több száz kaktusz tüskével kivarrt kötélöv.

  Üdvözlésük egymás felé a Fájdalom kísérjen utadon.

   A tüskék minden egyes lélegzetvételnél mélyen fúródnak hordozójuk húsába. Az ételt amit megesznek szintén jó ízű szenvedéssel töltik meg, egy jó adag apróra vágott tüske kíséretében. Méltóan tükrözi e fanatikus szekta hírét, itt már nyoma se maradt az egészséges életfelfogásuknak.

   Szertartásai egyike a kék gyötrelem órái, ahol a hívek rituális éneklés közepette havonta egyszer kinyitják Romo ládáját, melynek kísérteties kékes fénye fájdalmas és megmagyarázhatatlan zsibbadást éreztet tagjain, és ennek hatására görcsös vonaglásba kezdenek. A szertartás befejezéseként levetik csuháikat és mezit lenül összegabalyodva orgiát tartanak.

   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 5:09 pm