Online, szöveg alapú szerepjáték


  Helena Efruce

  Share
  avatar
  Helena

  Hozzászólások száma : 4
  Join date : 2017. Oct. 09.
  Age : 23

  Helena Efruce

  Témanyitás by Helena on Szomb. Dec. 09, 2017 7:32 pm

  Helena Efruce

  Kor: 23
  Faj: ember
  Kaszt: boszorkány- papnő félvér

  Külső adottságok:

  első pillantásra olyan, akár egy földre szállt, jóságos angyal. Aki nem ismeri, azt hiszi, hogy egy naiv és befolyásolható kislány. Egy valódi kis ne bánts virág. Testalkata magas ugyan, 173 cm, de vékony és törékenynek tűnő. Ha igazán kegyes lett volna hozzá a sors, akkor nagyobb és kerekdedebb idomokkal áldja meg, de az már túl igazságtalan lett volna másokkal szemben.
  Gyönyörű szép egyenes, hosszú szőke haja bal oldalt van elválasztva. Hajával próbálja palástolni egyetlen valódi szépség hibáját: a bal szemén keresztül húzódó vágásokat, mellyel még kisgyermekként sújtották, álmában. Ez a szeme halovány sárga színben csillog, másik szeme világos kék, mint az ég. Telt ajkai picit lefelé gördülnek, ezzel erősítve a szegény, elesett kislány látszatát.
  Összességében azonban egy meglehetősen kellemes, kifejezetten szép hölgyé cseperedett.


  Öltözködése:

  előnyben részesíti a kényelmes és praktikus ruhadarabokat. Ilyenek például a barna, hosszúszárú csizmák. Színekben inkább a barna és zöld ruhadarabokat kedveli. Szereti a rugalmas anyagú holmikat, nadrágban kifejezetten hasznos a gyakorlások során. Imádja a hatalmas nagy sálakat, melyeket nyaka és feje köré is tekerhet. Ezzel védve magát az esetleges esőtől. Illetve elmaradhatatlan kellék az oldalára köthető, nagyobb méretű erszény. Ebbe beleférnek a fiolái, rúnakövei és kenceficéi, melyekre bármikor szüksége lehet. És hát a kesztyűk, melyeket mániákusan szeret.
  Nem elhanyagolható a nyakában logó medalionja, melyet a szülei hagytak rá még az eltűnésük előtt. Ebből meríti papnői erejét, SOSEM veszi le. Így mindig kapcsolatban állhat isteneivel.


  Egyénisége:

  Helena egy igazi kis különc, egész kiskorától kezdve az volt. Ez abban is megmutatkozott, hogy míg más gyerekek fogócskáztak, addig ő az erdőben ücsörgött és a virágokat tanulmányozta. Annyira belemerült a saját kis világába, hogy képes volt egy szép pillangó után szaladni akár a végtelenségig, mit sem észlelve a körülötte zajló eseményekből.
  Majd szülei eltűnését követően az örökké kíváncsi és cserfes kislányból egy visszahúzódó, csendes kamasz cseperedett.
  Miután Ophelius, az akkor még fiatal pap védelmező és gondoskodó szárnyai alá vette, Helena szép lassan kinyílt újra, akárcsak egy virág.
  Tudásszomja és kíváncsisága szinte olthatatlan. Telivér boszorkányokat meghazudtoló módon sok varázsigét és bájitalt ismer. Nem is beszélve arról, hogy ő a környék legkeresettebb talizmán készítője, mely meglehetősen jó anyagi forrást biztosít számára.

  Pillanatok alatt képes elkalandozni a gondolataival, akár egy csata kellős közepén is.
  Mindezektől függetlenül egy meglehetősen talpraesett és életrevaló kis boszorkány- druida egyveleg. Nem nagyon hallani őt panaszkodni, sírni vagy a leghalványabb mértékben is szomorúnak látni.
  Legfőbb erénye a hatalmas nagy szíve, melybe az egész világ beleférne.

   Pontos idő: Szer. Dec. 19, 2018 5:30 pm